Pure Beauty Awards 2019
11 септември 2019

Слънцезащитният крем Aloe Sunscreen и биолоцелулозната маска Aloe Bio-Cellulose Mask са включени в категорията „Най-добър нов продукт за грижа и тен за слънце“ и „Най-добра нова маска за лице“ на Pure Beauty Awards 2019

прочети още

Да сложим край на глада по света до 2030 година! Подкрепете кампанията на Forever и благотворителната организация "Да се изправим срещу глада" с покупката на комплект от 4 броя картички, представящи любимите ви продукти.

прочети още

Какво означава „Приятелски бактерии“? 2% от общата ви телесна маса е благодарение на тези бактерии, които значително надвишават броя на клетките във вашето тяло.

прочети още

Новата хранителна добавка Форевър супергрийнс вече е в продажба и в България!

прочети още

Не пропускайте тази ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ!

прочети още

Точно навреме за морските ваканции и почивки в планината от днес можете да поръчате Алое сънскрийн онлайн или в продуктовия център на Форевър България.

прочети още

Представяме ви новия и подобрен Алое и Авокадо сапун.

прочети още

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ДА ПОЛЕТИТЕ КЪМ СИДНИ С ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА ПРОМОЦИЯ!

прочети още

Искате ли да участвате в НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРЕНИНГ НА ФОРЕВЪР БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ ЗА ТАЗИ ГОДИНА?

прочети още

От днес можете да поръчате гела от алое вера на Форевър и в малка опаковка от 330 мл.

прочети още

Новият стабилизиран гел от алое вера вече не съдържа съставки като сорбитол, натриев бензоат, калиев сорбат и гума ксантан. Новите Тетра Пак опаковки не само запазват свежестта на гела от алое вера, като му осигуряват стерилна среда и го защитават от кислорода и светлината, но са и изработени от рециклируеми материали.

прочети още

В продължение на векове Алое Вера е било използвано като лечебен агент. Понастоящем защитниците на лечението чрез природни продукти са открили както нови начини за използване на Алое Вера, така и нови начини за въвеждането му в човешкото тяло.

прочети още