Настъпва сезонът на настинките, гриповете, студеното време и потиснатото настроение. Хората, които подсмърчат цяла зима и изглеждат като привидения, могат само да почерпят опит от вас, защото вие знаете как да се чувствате и да изглеждате отлично въпреки синоптичните условия. Предлагаме ви кратък списък с най-важните продукти за борба със студа и носните кърпи.

прочети още

Известният с ценните си качества природен афродизиак, който някои наричат «един от последните посеви на инките», е от семейството на репичките и е родственик още на китайското зеле, рапицата и горчицата. Расте между 3500 и 4500м надморска височина под жестоките слънце, студ и вятър на високите плата в Андите, което го превръща в най-високорастящата храна и лечебен продукт на планетата. Маката е едно от само четирите растения, които се раждат и развиват в суровите условия на Андите.

прочети още

КЛИЙН 9 дали наистина работи? ДА, напълно! И все пак това е програма за прочистване, не за магическо сваляне на килограми. Отслабването е като бонус и със сигурност продължава и след 9-я ден. Хората усещат невероятен прилив на енергия,  тонус, по-чиста и свежа кожа, сваляне в обиколки.

прочети още

Програма КЛИЙН 9 ще ти помогне да поемеш по пътя към своята по-здрава и по-елегантна същност. Този ефективен и лесен за спазване режим ти дава необходимите инструменти да започнеш да преобразяваш тялото си още днес! Ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре! Ще започнеш да се освобождаваш от натрупаните отрови и токсини, които ти пречат да усвояваш оптимално нутриентите от храната! Ще ти стане много по-леко и ще усетиш прилив на енергия! Ще разбереш, че е лесно и можеш да поемеш контрол върху апетита си, за да постигнеш желаната форма!

прочети още

Смятате ли се за експерт по натурални добавки? Запознати ли сте с ацеманан? Повечето хора никога не са чували за него и не го свързват с лечебните свойства на алое вера. По-долу обсъждаме какво е ацеманан, какви са неговите предимства и как да го използваме.

прочети още
АЛОЕ всеки ден
30 ноември 2019

Повечето хора познават полезните свойства на алоето за общото ни здраве, нерядко дори можете да видите малка саксия с алое на прозореца в кухнята на домакинството, просто така за всеки случай, ако се наложи набързо да се успокоява някоя раничка или зачервена от опарване кожа, но най-вероятно не всички знаят, че различните видове алое не притежават идентични свойства и не всички алое продукти съдържат необходимия процент чисто алое, за да бъдат полезни и в подобни ситуации, и по принцип.

прочети още
НАХОДЧИВИ ПОДАРЪЦИ
29 ноември 2019

Главата ви изпразва ли  се, като дойде време за подаръци? Не сте  единствените, които се ужасяват от мисълта, че  ще подарят нещо, което  ще остане неизползвано,  натикано в дъното на някое чекмедже, или още  по-лошо… преподарено. Можете да изберете лесния  път с ваучер за някоя верига магазини, но на някого може да се стори  твърде безлично.

прочети още
Как да успеете!?
28 ноември 2019

По време на тези вече повече от 18 години, през които сме заедно с Форевър, ежедневно ставаме свидетели на това как много хора не успяват да постигнат предоставяните им от маркетинговия план на Форевър  възможности поради няколко причини, които искаме да  споделим сега с вас. На първо място е липсата на отдаденост, постоянство.

прочети още

Козметичният бранш повече от всякога възприема холистичен подход към красотата и обръща голямо внимание на натуралните съставки и чистият пчелен мед също е сред тях. Може още да не знаете, но ползите му се простират отвъд подслаждането на чая или зърнената закуска. Той има и многобройни външни приложения – за лицето, тялото и дори косата.

прочети още

Във Форевър Ливинг Продъктс сме добре екипирани с продукти, които могат да облекчат симптомите на различни видове алергии: Forever Bee Pollen, Forever Bee Propolis, Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits n’ Peaches. Това са едни от най-ефикасните вещества в борбата на организма с алергиите към цветен прашец, плесени и други силни алергени.

прочети още

Всички можем да се предпазим от болести и да се преборим с инфекциите с помощта на простото, но лечебно средство – храната, а когато тя е бедна и концентрирана, с помощта на хранителните добавки. Правилният прием на хранителните добавки е ключът към укрепване защитните сили на организма. Така ще открием как да бъдем здрави, да се чувстваме добре, да сме работоспособни, да изглеждаме по-млади и красиви и да живеем по-дълго.

прочети още

Точно навреме за Коледните и Новогодишните празници от днес можете да поръчате любимите си напитки Алое бери нектар и Алое и праскови и в мини опаковки от 330 мл.

прочети още

Продуктите на ФЛП в офталмологията д-р Калманчейне, д-р Маргит Ковач, офталмолог – Словакия

прочети още

Фитокозметиката се определя като хит на третото хилядолетие, като антипод на голямата химизация на нашето общество. Растенията са естествена, неагресивна съставка на околната среда с подчертана добронамереност към човешкия организъм. Те упражняват пречистващ ефект на заобикалящия ни въздух чрез консумация на отделяния от живите организми въглероден двуокис, който те използуват за своята фотосинтеза.

прочети още

Ще получиш един брой безплатно, ако...

прочети още
Идеални заедно!
7 ноември 2019

Нов комбиниран пакет от три броя алое мини + три пакетчета Арги+. Устремете се към фитнес целите си с идеалното съчетание от АРГИ+ и гела от алое вера на Форевър, което ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре.

прочети още

Да сложим край на глада по света до 2030 година! Подкрепете кампанията на Forever и благотворителната организация "Да се изправим срещу глада" с покупката на комплект от 4 броя картички, представящи любимите ви продукти.

прочети още

Какво означава „Приятелски бактерии“? 2% от общата ви телесна маса е благодарение на тези бактерии, които значително надвишават броя на клетките във вашето тяло.

прочети още

Новата хранителна добавка Форевър супергрийнс вече е в продажба и в България!

прочети още

Представяме ви новия и подобрен Алое и Авокадо сапун.

прочети още

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ДА ПОЛЕТИТЕ КЪМ СИДНИ С ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА ПРОМОЦИЯ!

прочети още

От днес можете да поръчате гела от алое вера на Форевър и в малка опаковка от 330 мл.

прочети още

Новият стабилизиран гел от алое вера вече не съдържа съставки като сорбитол, натриев бензоат, калиев сорбат и гума ксантан. Новите Тетра Пак опаковки не само запазват свежестта на гела от алое вера, като му осигуряват стерилна среда и го защитават от кислорода и светлината, но са и изработени от рециклируеми материали.

прочети още

В продължение на векове Алое Вера е било използвано като лечебен агент. Понастоящем защитниците на лечението чрез природни продукти са открили както нови начини за използване на Алое Вера, така и нови начини за въвеждането му в човешкото тяло.

прочети още