Псориазис – помощ от природата

11 януари 2020
Псориазис – помощ от природата

Въз основа на своя двадесетгодишен опит, американският лекар от италиански произход Джон О. А. Пейгън* стига до извода, че заболявания като псориазиса, акнето, различните екземи и други патологични промени на човешката кожа са отражение на вътрешен метаболитен дисбаланс. Той може да бъде предизвикан от начина на хранене, действието на токсини и стрес, а в преобладаваща част от случаите – от неправилен начин на живот.


Докато гледаме на псориазиса само като връх на айсберга и не осъзнаваме, че става дума за физическо проявление на процес, протичащ вътре в човешкия организъм, ще можем да лекуваме само симптомите му, но болестта ще се връща непрекъснато, докато пациентът не изчерпи всички възможни методи за лечение.


Причините за псориазиса трябва да се търсят най-вече в червата – възможно e стените на храносмилателната система на места да станат твърде слаби и порьозни, което води до проникване на токсини в лимфната система и оттам в кръвообращението. Тези отрови обикновено преминават през червата или пък се елиминират и филтрират, когато стените им са здрави, за да не навредят на организма. Естествената система за прочистване на организма, в която главна роля играят черния дроб и бъбреците, има за цел да филтрира токсините, постъпващи както отвън, така и произвеждани в тялото при обмяната на веществата. Въпреки това в даден момент могат да се натрупват повече отрови, отколкото тези органи са в състояние да обработят. Когато черният дроб бъде претоварен, той се обръща към кожата за съдействие при отстраняване на токсините и се стига до кожни проблеми.


Освен конвеционалните начини на лечение на кожните заболявания, възникнали вследствие на тези процеси, съществува и ефективен алтернативен подход, който е създаден на научна основа и успява да ограничи и понякога дори напълно да елиминира проблемите, при това по естествен път. Освен нарушеното храносмилане, причина за възникване на псориазиса могат да бъдат и храни с повишено съдържание на наситени мастни киселини, плодове от семейството на картофовите, а също така основно доматите, защото съдържат силен ензим, който според Джон Пейгън вреди на пациентите, страдащи от псориазис, екзема и псориатичен артрит.


Спазването на правилна диета, съчетана с детоксикация на организма, стимулиране на имунната система, правилна хигиена и добра хидратация с помощта на природни продукти, са фактори, които играят важна роля за крайния резултат от лечението на този проблем.


Според мен помощ в тази насока биха могли да окажат и продуктите на ФЛП, като съпътстващи средства. Ежедневното приемане на гел от алое вера в комбинация с прочистващата програма Клийн 9, би могло да допринесе за заздравяване на храносмилателния тракт и да помогне на организма да изхвърли натрупаните в него токсини – важна част от първата фаза на справяне с псориазиса.


Ако действително една от причините за възникването на този проблем е натрупване на отровни вещества в тялото, от полза за би било да познаваме и избягваме някои вредни токсини от животински и растителен произход, които могат да проникнат в кръвообращението и да предизвикат т. нар. токсемия (състояние на организма, при което в кръвта се съдържат прекомерно количество отрови). Токсините се произвеждат от клетките или от активното развитие на микроорганизми, а ако натрупването им е прекалено голямо, за да може организмът сам да се справи с него с помощта на естествените механизми на имунната система, се стига до интоксикация. Обичайни симптоми на това състояние са умора, общо неразположение, липса на енергия и др. Към тях често се добавя и лош дъх, а кожните проблеми са едно от сериозните му проявления.


Когато бъде прекъснат приема на токсини и се премине на прочистваща диета, може да започне процес на детоксикация. Заедно с постепенното изчистване на кръвообращението, от всички клетки на тялото започва изхвърляне на натрупаните токсини. На този етап, тялото отново започва да усвоява храната правилно и може да стартира процес на възстановяване на клетъчно ниво. Цялостната регенерация е въпрос на време, но не бива да забравяме, че състоянието на организма не бива да е стигнало до етап, при който състоянието е необратимо.
Аз мисля, че особено ефикасно може да се окаже приемането на гел от алое вера в обичайни дози, особено в съчетание с противовъзпалителни средства, каквито са съставките на напитката Форевър фрийдъм, която се препоръчва при артритната форма на псориазиса. Като имаме предвид, че основна роля във филтриращата система на организма играят черния дроб и червата, важно е да се съсредоточим не само върху средствата подпомагащи прочистването, но и върху тяхната обичайна функция. Тук можем да включим Зелени поля (за подкрепа на черния дроб) и Активен пробиотик (за баланс на чревната флора).


Опитът на Джон Пейгън показва, че сред останалите лечебни средства на холистичната медицина за прочистване на организма се нареждат парните бани, дълбокото прочистване на кръвта в съчетание с проста научна методология на използване на йонизирани ароматерапевтични бани, допълнени от други хранителни природни и диуретични компоненти. Сред останалите възможности са промиване на червата, което подпомага отстраняването на всички токсини (включително канцерогенните) и патогенни бактерии по безболезнен начин. Моето мнение е, че в съчетание с тези терапии полезни могат да се окажат пробиотикът и гелът от алое вера на Форевър, който съдържа ефикасни съставки с противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. За облекчаване на кожните признаци на псориазиса имат добър ефект и продуктите за локално приложение алое вера гел, а в най-острите проявления и компреси с крема от алое и прополис, както и почистване с шампоана с алое и жожоба, течния сапун с алое и новия сапун с авокадо за лице и тяло.

 

Защо смятам, че използването на гела от алое вера от Форевър Ливинг Продъктс е подходящо?


Досега в различните случаи от моята практика, при които съм използвал гела от алое вера, този продукт се е доказал като истински прочистващ филтър за организма, който ефикасно помага за отстраняване на токсините, натрупващи се в човешкия организъм вследствие на замърсената околна среда, водните басейни, въздуха и храните. Той подпомага реструктурирането, обновяването и ревитализацията на костния мозък, като същевременно предизвиква отделяне на ендорфини, които имат аналгетично действие и стимулират капилярите. Тъй като има и антиоксидантно действие, гелът от алое е и рехабилитационно и енергийно средство, подходящо при възстановяване от болест. Той има имуномодулиращо действие и високо съдържание на активни вещества (повече от 75) и според мен би могъл да допринесе за облекчаване на състоянието на страдащи от това все по-разпространено заболяване. Не бива да забравяме, че продуктите на Форевър не са лекарства и не бива да се използват самостоятелно за лечение на заболявания, но имат потенциала да подпомагат процесите на оздравяване като съпътстващи основната терапия.

 

Д-р Патрицио Хермес Барбон, Мениджър от Италия

*Автор на книгата „Healing Psoriasis”, преведена и публикувана в Италия от издателство MacroEdizioni.

 

 

Продуктите на Форевър ливинг не могат да бъдат намерени в търговската мрежа. За поръчка или повече информация се обадете на 0885498833 или пишете на lyubka.stefanova@aloeverazazdrave.eu.

 

Come contrastare la psoriasi con l’aloe vera

Гелът от вътрешността на листата на растението Алое Барбадензис Милър е много полезен за хората и животните, както приеман вътрешно, така и прилаган външно. Нека видим как точно е в състояние да подобри начина ви на живот.

прочети още

Надградете всекидневния си протеинов шейк, като добавите питателен тласък, съобразен с начина ви на живот и физическата форма, към която се стремите.

прочети още

Чистият, стабилизиран гел прониква дълбоко в кожата и пренася със себе си всички полезни съставки. Облекчава сърбежи, болки при оток и възпаление. Противобактериалното му въздействие помага в борбата против инфекции, а нежният състав овлажнява и успокоява чувствителните места на наранената тъкан. Прополисът е един от най-ефикасните естествени антибиотици. Той притежава антибактериални, антивирусни, противогъбични, противовъзпалителни, анестетични, антисептични, дермопластични и лъчезащитни свойства.

прочети още

Косата има нужда от непрекъснати грижи. Косъмът представлява мъртва тъкан, която не може сама да се възстановява. Външната му обвивка е изградена от 8-9 слоя люспи, които се застъпват като керемиди на покрив. Когато косъмът е здрав, тези кератинови люспи са плътно прилепнали една към друга, а косата е блестяща и копринено мека. Но агресивните шампоани и химическото третиране нарушават структурата на косъма, кератиновите люспи се разтварят, косата губи блясъка си и придобива безжизнен вид.

прочети още

Съседът ви кашля, хората в градския транспорт кашлят, дори детето ви се връща от училище с кашлица. Вирусите са се настанили дори във водещите новини. Затова със сигурност искате да направите всичко възможно, за да не се разболеете и вие.

прочети още

Искаш добро здраве? Искаш да се чувстваш и да изглеждаш по-добре? Искаш  да имаш повече тонус и енергия? Чудиш се как трайно да се освободиш от някой излишен килограм?

прочети още

Напоследък потребителското търсене и най-вече употребата му в алтернативната медицина увеличават доказателствата за възможностите на алоето да лекува. Възниква и въпросът дали алое вера предлага нов потенциал за подпомагане зарастването на рани в пародонтологията – клон на стоматологията, който се занимава със заболявания на венците. Доказано е, че алоето има способността да подсилва защитните механизми на организма, а в състава му има компоненти, които могат да допринесат при борбата с пародонтозата.

прочети още
СПОДЕЛЕНИ ИСТОРИИ
4 януари 2020

Алоето предлага богат коктейл от хранителни вещества, чието комбинирано действие и баланс имат по-мощен съвместен ефект, отколкото може да се очаква от механичен сбор на отделните съставки. Това се дължи на факта, че те взаимно подпомагат действието си – ефект, известен като синергизъм. Алое вера има и адаптогенни свойства, т.е. то е вещество, подсилващо общата устойчивост на организма към вредни влияния като инфекции и стрес.

прочети още

Алое вера не е нещо ново, ползите от него са известни от хиляди години, но знаехте ли, че действа еднакво добре както на животните, така и на хората? Повечето хора познават Алое Вера като "Растение за изгаряния", тъй като е добре известно с лечебните си свойства при изгаряния или опарвания. То, обаче, е доста повече от просто растение за изгаряния. Основната област, върху която работи алоето, са кожата и имунната система, но не само външната кожа, храносмилателната и дихателната система също могат да се възползват от нея.

прочети още

Средната възраст, в която повечето жени влизат в менопаузата е 51 г., което означава, че тя може да настъпи по всяко време от началото на 40-те до края на 50-те. Симптомите варират - някои жени почти не усещат промяната, а други се чувстват ужасно, страдат от топли вълни, изпотяване нощем, раздразнителност, суха кожа, напълняване, депресии, липса на енергия, промяна на цвета и гъстотата на косата, вагинална сухота и понижено либидо.

прочети още

Мнозина от нас приемат зрението за даденост, особено в по-ранна възраст. Но с напредването на годините все повече обръщаме внимание на очите си и тяхното съхраняване в добро състояние. Като изключим програмите за отслабване, хранителните добавки, поддържащи зрението, са най-популярни сред потребителите.

прочети още

Представете си, че можете да се движите свободно – без никакви ограничения. Свикнали сме да приемаме способността си да се движим за даденост, но тя е нещо повече от просто активиране на мускулите и ставите. Движението без затруднения ви позволява да се устремите към целите си.

прочети още

Потопете се в следващото измерение на грижите за кожата с нашата нова алое био-целулозна маска. Супер овлажняващата формула комбинира мощта на алоето с био-целулоза и натурални съставки в истински находчива формула, доставяща хранителните вещества дълбоко във вашата кожа. В резултат тя е приятно мека, хидратирана и сияеща с превъзходен блясък!

прочети още

Хранителна добавка, съдържаща множество елементи, които подпомагат освобождаването на организма от излишните килограми. Основната съставка е натурално вещество, извличано от плода на южноазиатското дърво гарциния камбоджия. През вековете този плод е бил използван за кулинарни и лечебни цели в Южна Индия и Тайланд.

прочети още

Колагенът е протеин и една от най‐важните структурни съставки в телата ни. Вече никой няма съмнение, че той играе изключително важна роля за осигуряването на еластичността и регенерацията на кожата, костите, сухожилията, ставните връзки, скелетните мускули и дори храносмилателния тракт. Колагенът комбиниран с еластин и кератин се намира в третия слой на епидермиса.

прочети още

И преди сте чували за полезното действие на фибрите, но може би сте си мислели, че нямате нужда от тях. А има вероятност и да свързвате „здравословните влакнини“ със сушени сливи и запек. Всъщност фибрите са за всекиго и могат да се окажат тайното ви оръжие, подпомагащо редовния стомах и доброто усвояване на полезни хранителни вещества.

прочети още

Ако следите медицинските новини от света , не може да не сте забелязали, че всички говорят за омега-3 мастните киселини. Оказва се, че те са необикновено полезни за сърцето, мозъка и … практически за всички системи на нашия организъм. Това е така, защото тези вещества помагат за овладяване на възпалителните процеси и така стават преграда пред сериозните заболявания и увреждания – артрит, диабет, сърдечно-съдови болести, Алцхаймер и много други.

прочети още
Всичко за коензим Q10
23 декември 2019

CoQ10 е актуален във всички страни с висока здравна култура. В САЩ е официална хранителна добавка от 1992 г. Около 10 млн. японци го използват ежедневно. В Европа е повсеместно разпространен. Благотворните му ефекти са много: заздравява сърдечния мускул, увеличава работоспособността, подобрява възпалени венци, укрепва имунната система, повишава мъжката потентност, удължава живота, има антиоксидантно действие.

прочети още

Храната, която консумираме, обикновено не идва пряко от майката природа, не е жива, а е обработена, концентрирана и каква ли не още и, най-малкото, не е съобразена с нашите телесни нужди. Наличието на оплаквания или болест е признак, че е налице някакъв вид разстройство на обмяната на веществата. Нараства броят на познатите специфични биохимични нарушения или състояния на хранителен недостиг, които могат да възникнат при определени заболявания.

прочети още

Причината поради която любителите на фитнес залите винаги имат със себе си протеинов шейк е,че протеина е отговорен за растежа на мускулите и за поддържането на мускулната маса. След изтощителна тренировка, вашите мускули се нуждаят от протеин за пълноценното им възстановяване. Ако не сте в залата да тренирате, а сте ​играли любимата си отборна игра или просто сте имали ангажиран ден и сте бягали след децата, един протеинов шейк ще ви се отрази чудесно.

прочети още

Алое фърст е прекрасна добавка към всяка аптечка за първа помощ. Тази изключителна формула защитава кожата от инфекции и възпаления. Създаден с висок процент стабилизиран гел от алое вера, Алое фърст съдържа и други подбрани съставки, поради което е незаменим продукт за различни кожни проблеми.

прочети още

В един идеален свят всеки от нас трябва сам да отглежда храната си в собствената си градина и да откъсва зеленчука или плода, когато узрее и то точно преди да го консумира. Органично произвежданата храна е най-добрата, с която разполагаме в момента, не само защото е по-вкусна, но и тъй като с нея не поемаме нежелани химикали под формата на хербициди и пестициди. Мнозина от нас не съумяват да се хранят толкова добре колкото им се иска, поради различни ограничения. Ето защо трябва да се обърнем към разумната алтернатива, предлагана ни от хранителните добавки.

прочети още

Според статистиката на Световната здравна организация ежегодно една трета от смъртните случаи в света се дължат на сърдечно-съдови заболявания. Учудващо е, че тези заболявания се превръщат в една от най-страшните епидемии в историята на човечеството, а същевременно сърдечните удари не съществуват в света на животните. Една от възможните причини за това би могла да е, че организмите на почти всички животни сами произвеждат витамин С. Запасите от този витамин в човешкото тяло са средно с около 10 до 100 пъти по-ниски отколкото в животинския организъм.

прочети още

Основен, ако не и единствен път за оцеляването на човека остават разширяването и най-вече възстановяването на собствените му защитни и съпротивителни сили, както и адаптивните му възможности. Няма по-добро средство за тази цел от прилагането на биоактивни хранителни добавки и водене на природосъобразен начин на живот без всякакви излишества. Това е една безопасна, физиологична форма на профилактика и рехабилитация, като се започне със затлъстяването и се свърши с рака и други сериозни заболявания.

прочети още

Мнозина дори не са чували за пробиотиците, но те съществуват от векове в храната на много народи по света. Например вкусът и хранителните качества на киселите млека и сирената зависят от пробиотиците. С развитието на хомогенизацията и пастьоризацията тези храни са вече толкова обработени, че съдържат много по-малко пробиотици от необходимите за здравето на човека.

прочети още

С напредване на възрастта тялото губи способността си да произвежда натуралните елементи на здравия хрущял, което може да доведе до износване на ставите. Глюкозамин сулфатът и хондроитин сулфатът са природни органични съединения, които допринасят за поддържане на структурата и здравето на хрущяла, като се грижат за добрата хидратация на този естествен амортисьор.

прочети още

Този ефективен и лесен за спазване режим ти дава необходимите инструменти да започнеш да преобразяваш тялото си още днес! Ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре! Ще започнеш да се освобождаваш от натрупаните отрови и токсини, които ти пречат да усвояваш оптимално нутриентите от храната! Ще ти стане много по-леко и ще усетиш прилив на енергия! Ще разбереш, че е лесно и можеш да поемеш контрол върху апетита си, за да постигнеш желаната форма!

прочети още
Алое и алергии
14 декември 2019

Алергията е неправилна реакция на имунната система към дразнители, които по принцип не са вредни. Имунната система представлява изключително сложен защитен механизъм, който помага на организма да се бори с инфекции. Тя идентифицира чуждите тела и мобилизира белите кръвни телца да се борят с тях. При някои хора имунната система бърка нетоксични дразнители с вредни чужди тела. Това се нарича алергична реакция, която се превръща в болестно състояние. Често срещани алергии са астма, екзема и сенна хрема.

прочети още

Човешкият организъм е защитен от нахлуването на външни врагове и тази защита е пълна и надеждна, стига човек да умее да я запази. Досещате се, че става дума за имунитета. И тази тема е особено актуална през зимата, когато организмът ни е уморен и се нуждае от поддържане. Нашето тяло е забележителен, уникален инструмент, който ни пази, като ни посочва грешките. Тялото е нашата Вселена, която не търпи чужда намеса.

прочети още

Цветни светлинки, изящни златни и сребърни украшения: звезди, ангели, камбанки, снежинки, дядо Коледа, снежни човеци, зелени елхи, свещи и пъстри гирлянди… Всички те създават очарователна коледна атмосфера у дома, в магазините, по улиците. Но за да почувствате истинското спокойствие и уют, които Коледа носи, направете си чаша билков чай с цветчета от алое и истински се отпуснете.  

прочети още

Според статистиката броят на хората, които искат да отслабнат и да бъдат по-здрави, се увеличава непрекъснато, но този стремеж не е нещо ново. Още в древните цивилизации на Рим и Гърция хората са поддържали здравето и физическата си форма. Форевър терм съчетава патентована билкова формула с изключителна подборка от полезни хранителни вещества, за да стимулира всички аспекти на метаболизма и да оптимизира способността на тялото да изгаря мазнини.

прочети още

Всички дълголетници по света живеят във високопланински зони, на височина от 2500 до 4500 м. над морското равнище. Това са сухи области с много малко валежи през годината. Любопитно е как местните жители си набавят вода за пиене и напояване - от топенето на ледниците. Водата от ледниците е жълто-бяла или бяло-синкава. Тя съдържа над 60 минерала. Жителите на Тибет я наричат “мляко от лед”. Тя е не само богата на колоидни минерали, но е и структурирана.

прочети още
Магическият МСМ
10 декември 2019

Метилсулфонилметанът е органично, съдържащо сяра съединение, което естествено се среща в много плодове, зеленчуци, зърнени растения и животни - в това число и в човешкия организъм. Той представлява бяло кристално вещество без мирис и леко горчиво на вкус, с 34 процента съдържание на елемента сяра. МСМ поддържа здравето на съединителните тъкани като сухожилията, връзките и мускулите. Поради тази причина той е важен при такива състояния като артрит, бурсит, мускулни болки и др.

прочети още

Пчелното млечице е основната храна за развиващите се ларви в кошера. Пчелите-дойки поглъщат прашец и нектар и отделят пчелно млечице от специални жлези на главите си. То представлява нещо като пчелна кърма. Всички ларви се хранят с млечице в продължение на три дни, но след това огромна част от тях, чиято съдба е да бъдат пчели-работнички, биват „отбити”. Само онези от тях, които ще стават пчели-майки, продължават да се хранят с тази „супер-храна”.

прочети още

Гинко билоба подобрява кръвообращението, повишава ефикасността на метаболизма, регулира невропредавателите и осигурява по-добър приток на кислород в мозъка. Гъбите рейши се използват от много години като средство за подобряване на кръвообращението и поддържане на кръвоносните съдове в добро състояние. Шисандра повишава издръжливостта, дава сила и намалява чувството за умора. Смята се, че плодовете на тази билка имат и антиоксидантни свойства и също така защитават мозъчните клетки. Билката фо-ти се използва при лечение на слабост, преждевременно стареене, различни инфекциозни болести, ангина пекторис и импотентност.

прочети още

Както всички знаем, нашите кости остаряват заедно с цялото ни тяло. При процеса на стареене чувствително намалява производството на костна тъкан, но ние можем да подсилим своя скелет, като включим в храненето си продукти богати на калций. Както костите ни, така и нашите стави и кожа са неизбежно засегнати от процеса на стареене. А човешкото тяло представлява голяма биомеханична машина с повече подвижни части от един автомобил. Или по-точно с 230 самостоятелни стави, които с напредване на възрастта губят подвижността си. От момента, в който станем сутрин, докато си легнем вечер, всички тези стави са в движение.

прочети още

С напредването на възрастта се увеличава и вероятността от развитието на дегенеративни заболявания. Те се причиняват или ускоряват от химически реакции в организма. За щастие тези реакции могат да бъдат забавени и отложени с много години, благодарение на антиоксидантите.

прочети още

Чесънът и мащерката ви поднасят двойна доза антиоксидантна защита. Мащерката съдържа танин, фенол и тимол – силни антиоксидантни съставки, които редом с много други сходни компоненти и над 20-те фитонутриента в чесъна, предлагат мощен защитен коктейл. Някои от полезните качества на чесъна се дължат на фитокомпонентите, които съдържа. Те са растителни или плодови съединения със силни антиоксидантни свойства. Чесънът и мащерката имат силно изразени фитокомпонентни характеристики.

прочети още

Отлично естествено средства за подсилване на имунитета е пчелният прополис. Основна негова съставка е лепкава смола, отделяна от дърветата. Пчелите я събират и преработват, за да я превърнат в сложна смес от смола, балсами, восък, масла и пчелен прашец. Благодарение на този продукт, кошерът е най-стерилното място в природата. Пчелите го облепват с прополис, за да се предпазват от микроби и инфекции.

прочети още

Кръвообращението е една от основните системи в тялото и представлява незаменима част от хранителната магистрала. Без оптимално функциониращо кръвообращение, магистралата се задръства като пътна артерия в пиков час...  Хранителните вещества и отпадните продукти не могат да стигнат там, където трябва, чувстваме се вяли, отпаднали, а клетките ни не получават необходимото, за да ни поддържат в забързаното ежедневие.

прочети още

Настъпва сезонът на настинките, гриповете, студеното време и потиснатото настроение. Хората, които подсмърчат цяла зима и изглеждат като привидения, могат само да почерпят опит от вас, защото вие знаете как да се чувствате и да изглеждате отлично въпреки синоптичните условия. Предлагаме ви кратък списък с най-важните продукти за борба със студа и носните кърпи.

прочети още

Известният с ценните си качества природен афродизиак, който някои наричат «един от последните посеви на инките», е от семейството на репичките и е родственик още на китайското зеле, рапицата и горчицата. Расте между 3500 и 4500м надморска височина под жестоките слънце, студ и вятър на високите плата в Андите, което го превръща в най-високорастящата храна и лечебен продукт на планетата. Маката е едно от само четирите растения, които се раждат и развиват в суровите условия на Андите.

прочети още

КЛИЙН 9 дали наистина работи? ДА, напълно! И все пак това е програма за прочистване, не за магическо сваляне на килограми. Отслабването е като бонус и със сигурност продължава и след 9-я ден. Хората усещат невероятен прилив на енергия,  тонус, по-чиста и свежа кожа, сваляне в обиколки.

прочети още

Програма КЛИЙН 9 ще ти помогне да поемеш по пътя към своята по-здрава и по-елегантна същност. Този ефективен и лесен за спазване режим ти дава необходимите инструменти да започнеш да преобразяваш тялото си още днес! Ще изглеждаш и ще се чувстваш по-добре! Ще започнеш да се освобождаваш от натрупаните отрови и токсини, които ти пречат да усвояваш оптимално нутриентите от храната! Ще ти стане много по-леко и ще усетиш прилив на енергия! Ще разбереш, че е лесно и можеш да поемеш контрол върху апетита си, за да постигнеш желаната форма!

прочети още

Смятате ли се за експерт по натурални добавки? Запознати ли сте с ацеманан? Повечето хора никога не са чували за него и не го свързват с лечебните свойства на алое вера. В статията обсъждаме какво е ацеманан, какви са неговите предимства и как да го използваме.

прочети още
АЛОЕ всеки ден
30 ноември 2019

Повечето хора познават полезните свойства на алоето за общото ни здраве, нерядко дори можете да видите малка саксия с алое на прозореца в кухнята на домакинството, просто така за всеки случай, ако се наложи набързо да се успокоява някоя раничка или зачервена от опарване кожа, но най-вероятно не всички знаят, че различните видове алое не притежават идентични свойства и не всички алое продукти съдържат необходимия процент чисто алое, за да бъдат полезни и в подобни ситуации, и по принцип.

прочети още
НАХОДЧИВИ ПОДАРЪЦИ
29 ноември 2019

Главата ви изпразва ли  се, като дойде време за подаръци? Не сте  единствените, които се ужасяват от мисълта, че  ще подарят нещо, което  ще остане неизползвано,  натикано в дъното на някое чекмедже, или още  по-лошо… преподарено. Можете да изберете лесния  път с ваучер за някоя верига магазини, но на някого може да се стори  твърде безлично.

прочети още
Как да успеете!?
28 ноември 2019

По време на тези вече повече от 18 години, през които сме заедно с Форевър, ежедневно ставаме свидетели на това как много хора не успяват да постигнат предоставяните им от маркетинговия план на Форевър  възможности поради няколко причини, които искаме да  споделим сега с вас. На първо място е липсата на отдаденост, постоянство.

прочети още

Козметичният бранш повече от всякога възприема холистичен подход към красотата и обръща голямо внимание на натуралните съставки и чистият пчелен мед също е сред тях. Може още да не знаете, но ползите му се простират отвъд подслаждането на чая или зърнената закуска. Той има и многобройни външни приложения – за лицето, тялото и дори косата.

прочети още

Във Форевър Ливинг Продъктс сме добре екипирани с продукти, които могат да облекчат симптомите на различни видове алергии: Forever Bee Pollen, Forever Bee Propolis, Aloe Vera Gel, Aloe Berry Nectar, Aloe Bits n’ Peaches. Това са едни от най-ефикасните вещества в борбата на организма с алергиите към цветен прашец, плесени и други силни алергени.

прочети още

Всички можем да се предпазим от болести и да се преборим с инфекциите с помощта на простото, но лечебно средство – храната, а когато тя е бедна и концентрирана, с помощта на хранителните добавки. Правилният прием на хранителните добавки е ключът към укрепване защитните сили на организма. Така ще открием как да бъдем здрави, да се чувстваме добре, да сме работоспособни, да изглеждаме по-млади и красиви и да живеем по-дълго.

прочети още

Точно навреме за Коледните и Новогодишните празници от днес можете да поръчате любимите си напитки Алое бери нектар и Алое и праскови и в мини опаковки от 330 мл.

прочети още

Продуктите на ФЛП в офталмологията д-р Калманчейне, д-р Маргит Ковач, офталмолог – Словакия

прочети още

Фитокозметиката се определя като хит на третото хилядолетие, като антипод на голямата химизация на нашето общество. Растенията са естествена, неагресивна съставка на околната среда с подчертана добронамереност към човешкия организъм. Те упражняват пречистващ ефект на заобикалящия ни въздух чрез консумация на отделяния от живите организми въглероден двуокис, който те използуват за своята фотосинтеза.

прочети още

Ще получиш един брой безплатно, ако...

прочети още
Идеални заедно!
7 ноември 2019

Нов комбиниран пакет от три броя алое мини + три пакетчета Арги+. Устремете се към фитнес целите си с идеалното съчетание от АРГИ+ и гела от алое вера на Форевър, което ще ви помогне да изглеждате и да се чувствате по-добре.

прочети още

Да сложим край на глада по света до 2030 година! Подкрепете кампанията на Forever и благотворителната организация "Да се изправим срещу глада" с покупката на комплект от 4 броя картички, представящи любимите ви продукти.

прочети още

Какво означава „Приятелски бактерии“? 2% от общата ви телесна маса е благодарение на тези бактерии, които значително надвишават броя на клетките във вашето тяло.

прочети още

Новата хранителна добавка Форевър супергрийнс вече е в продажба и в България!

прочети още

Представяме ви новия и подобрен Алое и Авокадо сапун.

прочети още

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ДА ПОЛЕТИТЕ КЪМ СИДНИ С ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА ПРОМОЦИЯ!

прочети още

От днес можете да поръчате гела от алое вера на Форевър и в малка опаковка от 330 мл.

прочети още

Новият стабилизиран гел от алое вера вече не съдържа съставки като сорбитол, натриев бензоат, калиев сорбат и гума ксантан. Новите Тетра Пак опаковки не само запазват свежестта на гела от алое вера, като му осигуряват стерилна среда и го защитават от кислорода и светлината, но са и изработени от рециклируеми материали.

прочети още

В продължение на векове Алое Вера е било използвано като лечебен агент. Понастоящем защитниците на лечението чрез природни продукти са открили както нови начини за използване на Алое Вера, така и нови начини за въвеждането му в човешкото тяло.

прочети още