Pure Beauty Awards 2019

11 септември 2019
Pure Beauty Awards 2019

С удоволствие съобщаваме, че както слънцезащитният крем Aloe Sunscreen, така и биолоцелулозната маска Aloe Bio-Cellulose Mask са включени в категорията „Best New Sun Care and Tanning Product“ и „Best New Face Mask“ на Pure Beauty Awards 2019! Наградите ще бъдат обявени на церемонията по награждаване на „Rebel Beauty“ в Лондон в четвъртък, 24 октомври, където ще бъдат събрани над 400 гости от индустрията от премиум, масови и нишови брандове за красота, както и британските водещи купувачи и търговци на дребно.

 

Наградите се решават с публично гласуване, така че, моля, помогнете да ни подкрепите в този невероятно вълнуващ момент с гласуване!

 

За да гласувате за Aloe Bio-cellulose Mask в категорията Best New Face Mask:
Следвайте този линк: flpuk.info/VoteMask
Попълнете своите данни.
Forever е номиниран за Best New Face Mask на страница 4, а ние сме номер 13.

 

За да гласувате за Aloe Sunscreen в категорията Best New Sun Care and Tanning Product:
Следвайте този линк: flpuk.info/VoteSunscreen
Попълнете своите данни.
Forever е номиниран за Best New Sun Care and Tanning Product на страница 7 и ние сме номер 10.

 

Трябва да гласувате във всяка категория, за да бъдат преброени гласовете ви. Крайният срок за гласуване е сряда, 25 септември.

Да сложим край на глада по света до 2030 година! Подкрепете кампанията на Forever и благотворителната организация "Да се изправим срещу глада" с покупката на комплект от 4 броя картички, представящи любимите ви продукти.

прочети още

Какво означава „Приятелски бактерии“? 2% от общата ви телесна маса е благодарение на тези бактерии, които значително надвишават броя на клетките във вашето тяло.

прочети още

Новата хранителна добавка Форевър супергрийнс вече е в продажба и в България!

прочети още

Не пропускайте тази ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ!

прочети още

Точно навреме за морските ваканции и почивки в планината от днес можете да поръчате Алое сънскрийн онлайн или в продуктовия център на Форевър България.

прочети още

Представяме ви новия и подобрен Алое и Авокадо сапун.

прочети още

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ДА ПОЛЕТИТЕ КЪМ СИДНИ С ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА ПРОМОЦИЯ!

прочети още

Искате ли да участвате в НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРЕНИНГ НА ФОРЕВЪР БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ ЗА ТАЗИ ГОДИНА?

прочети още

От днес можете да поръчате гела от алое вера на Форевър и в малка опаковка от 330 мл.

прочети още

Новият стабилизиран гел от алое вера вече не съдържа съставки като сорбитол, натриев бензоат, калиев сорбат и гума ксантан. Новите Тетра Пак опаковки не само запазват свежестта на гела от алое вера, като му осигуряват стерилна среда и го защитават от кислорода и светлината, но са и изработени от рециклируеми материали.

прочети още

В продължение на векове Алое Вера е било използвано като лечебен агент. Понастоящем защитниците на лечението чрез природни продукти са открили както нови начини за използване на Алое Вера, така и нови начини за въвеждането му в човешкото тяло.

прочети още