Нека заедно да станем част от НЕЩО СТОЙНОСТНО

22 август 2019
Нека заедно да станем част от НЕЩО СТОЙНОСТНО

Вече знаете за партньорството между Форевър Ливинг Продъктс и глобалната благотворителна организация „Да се изправим срещу глада“ и стремежът на компанията ни да даде своя принос да сложим край на глада по света до 2030 година.

 

Наближава краят на двугодишния период, през който Рекс и Грег поставиха пред всички ни амбициозната цел да купим и пакетираме общо 5 000 000 порции храна. По целия свят се организират събития за пакетиране на храна и набиране на средства. Призоваваме ви и ние в България да се включим в ударния завършек, като подпомогнем впечатляващата кауза!

 

Най-директният начин да допринесете за хуманната кауза на Рекс, Грег и Форевър е с дарение. За да ви улесним, създадохме четири симпатични картички с няколко от най-популярните продукти на Форевър – гела от алое вера, Форевър кидс, програма С9 и трите алое напитки в Тетра пак. С тях ще можете едновременно да печелите нови клиенти и да помагате за благородната кауза.

 

Комплектът от четири картички е на символичната цена от 1,00 лв. – стойността на една порция топла храна за гладуващо дете. За много от малчуганите, чиито семейства и училища получават помощ от организацията „Да се изправим срещу глада“, това е единственото ядене през целия ден и ги насърчава да не отсъстват от училище.

 

Купете ги още днес или пък подкрепете каузата по друг начин. Вижте вариантите:

    1. С превод по банкова сметка на Форевър България - IBAN: BG86BPBI79401047341101 (основание: ДАРЕНИЕ).
    1. В специалните прозрачни кутии, поставени на рецепцията и в продуктовия център на офиса на Форевър България в София.
    1. Като посетите дарителския ни щанд в Sofia Event Centre на следващия ни Ден на успеха на 12 октомври 2019 г.

 

  1. Като посетите forever-giving.org и дарите онлайн чрез картово плащане.

Как Форевър напредва към целта си можете да следите на foreverwerise.org.

Нека всички заедно направим едно последно усилие!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

Pure Beauty Awards 2019
11 септември 2019

Слънцезащитният крем Aloe Sunscreen и биолоцелулозната маска Aloe Bio-Cellulose Mask са включени в категорията „Най-добър нов продукт за грижа и тен за слънце“ и „Най-добра нова маска за лице“ на Pure Beauty Awards 2019

прочети още

Какво означава „Приятелски бактерии“? 2% от общата ви телесна маса е благодарение на тези бактерии, които значително надвишават броя на клетките във вашето тяло.

прочети още

Новата хранителна добавка Форевър супергрийнс вече е в продажба и в България!

прочети още

Не пропускайте тази ЗЛАТНА ВЪЗМОЖНОСТ!

прочети още

Точно навреме за морските ваканции и почивки в планината от днес можете да поръчате Алое сънскрийн онлайн или в продуктовия център на Форевър България.

прочети още

Представяме ви новия и подобрен Алое и Авокадо сапун.

прочети още

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ДА ПОЛЕТИТЕ КЪМ СИДНИ С ТАЗИ НЕВЕРОЯТНА ПРОМОЦИЯ!

прочети още

Искате ли да участвате в НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТРЕНИНГ НА ФОРЕВЪР БЪЛГАРИЯ И МАКЕДОНИЯ ЗА ТАЗИ ГОДИНА?

прочети още

От днес можете да поръчате гела от алое вера на Форевър и в малка опаковка от 330 мл.

прочети още

Новият стабилизиран гел от алое вера вече не съдържа съставки като сорбитол, натриев бензоат, калиев сорбат и гума ксантан. Новите Тетра Пак опаковки не само запазват свежестта на гела от алое вера, като му осигуряват стерилна среда и го защитават от кислорода и светлината, но са и изработени от рециклируеми материали.

прочети още

В продължение на векове Алое Вера е било използвано като лечебен агент. Понастоящем защитниците на лечението чрез природни продукти са открили както нови начини за използване на Алое Вера, така и нови начини за въвеждането му в човешкото тяло.

прочети още